LANGUAGES

MENÜ

Peter Bronsveld
Inmiddels al meer dan 10 jaar huur ik een paar keer per jaar een auto bij Erhan en tot alle tevredenheid! Eerlijke, betrouwbare en loyale mensen. De enige opmerking die ik al jaren heb: wijzig het brandstofbeleid naar vol=vol (auto met volle tank ophalen en met volle tank terugbrengen)
Datum 2-6-2022
Yvonne Hensen
Wederom een auto via Erhan gehuurd en wederom zeer tevreden. Periode 17 t/m 29 maart 2018. Ditmaal een Dacia Sandero Stepway diesel en wederom een super auto! Erhan bedankt en we zien je weer in juni!
Datum 1-4-2018
Yvonne Hensen
Van 17 t/m 29 september 2017 een auto gehuurd bij Erhan. Een nieuwe Renault Symbol diesel, een heerlijke auto! Dit was de eerste keer dat we bij Erhan een auto hebben gehuurd en zeker niet de laaste. Ik kan Erhan bij iedereen aanbevelen. Pick-up en drop-off probleemloos verlopen, Erhan is een eerlijke zakenman, want meldde netjes dat er een mobiele telefoon in de auto was gevonden en deze is inmiddels door de gelukkige eigenaar weer opgehaald bij Erhan.
Datum 9-10-2017
Robert van tongeren
Naar mijn mening, het beste autoverhuurbedrijf in Alanya, Turkije. Gewoon zoals het moet zijn, geen gezeur achteraf, een echt eerlijk bedrijf !! Voor 100% tervreden !
Datum 29-11-2016

Alle rechten voorbehouden